BR-Exit

BR-EXIT NU!!!

Brabant Exit Nu, geef Brabant wat Brabant toekomt.

Het establishment krijgt het steeds moeilijker met de weerbarstige realiteit in Brabant, en meer en meer burgers krijgen dit in de gaten. Terwijl de VL-bonzen met De Wever op kop begonnen zijn met het chanteren van Brabant, durft de N-BB de realiteit in te zien dat Vlaanderen niet werkt. Verbeelding werkt is de slogan van Vlaanderen maar je moet ondertussen veel verbeelding hebben om te durven beweren dat Vlaanderen werkt.

Ze slagen er zelfs niet in om negen weken na de verkiezingen een Vlaamse regering te vormen. De traditionele Vlaamse partijen rollen vechtend over elkaar, de verwijten en de schuld toewijzingen vliegen in het rond en ondertussen verbrokkelt de maatschappij even hard als het Vlaamse wegennet.
Geen enkele traditionele Vlaamse partij durft echter de realiteit onder ogen te zien. Geen enkele traditionele partij durft de vinger op de wonde te leggen. Het Vlaamse gewest is ondertussen een factuurgewest geworden. Een factuurgewest waarbij het establishment met behulp van de nationalistische elitaire media en hun bevriende Cultuur nationalistische politieke vriendjes de ééne na de andere platte belastingverhoging naar de burgers doorsturen.

Daarbovenop wordt Brabant ook steeds aanzien als cashkoe voor gans Vlaanderen en gaan de transfers van miljarden van Brabant naar Vlaanderen onverminderd door.

Zo kan het niet langer. Brabant kan niet eeuwig de motor van de Vlaamse herverdelingsmachine blijven. Stop de transfers van Brabant naar Vlaanderen. Stop de verVlaamsing.

Daarom durven wij met de N-BB de moedige maar realistische keuze te maken om te kiezen voor de BR-EXIT. De Brabant-Exit zodat Brabant terug zelfstandig en souverein zijn eigen weg kan kiezen los van het Vlaamse imperialisme.

Met de N-BB willen we dan ook dat Brabant weer baas is over onze eigen centen, onze eigen grenzen, onze eigen wetten en ons eigen handelsbeleid, zoals dat hoort in een normale democratische rechtsstaat. Of anders gezegd “We want our country back.”

BR-EXIT NU!!!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: